Polityka prywatności

Poszanowanie prywatności użytkowników ma dla nas ogromne znaczenie. W związku z tym publikujemy dokument wyjaśniający zasady oraz sposób gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o użytkownikach naszego sklepu internetowego www.whitehousedesign.pl

Gromadzenie danych osobowych użytkowników i Klientów

W czasie korzystania z sklepu internetowego www.whitehousedesign.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w przypadku formularzy zamówień pełne dane osobowe niezbędne przy zawarciu umowy kupna-sprzedaży oraz adres e-mail.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Brak podania wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły. Dane osobowe zawarte w formularzu rejestracyjnym przechowujemy i przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez użytkownika / Klienta zezwolenia oraz wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.).

Prawo do weryfikacji, modyfikacji i usunięcia danych osobowych

Każdemu użytkownikowi i Klientowi, który wypełnił formularz rejestracyjny zapewniamy dostęp do dotyczących go danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też usunięcia. Użytkownik / Klient może uzyskać dostęp do swoich danych po uprzednim zalogowaniu się na stronie sklepu. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią faktury.

Zakres udostępniania informacji o użytkowniku

Jako właściciel sklepu www.whitehousedesign.pl nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie użytkownika.

Zmiany w zasadach ochrony prywatności www.whitehousedesing.pl

Rozwój technologii internetowej, zmiany ustawodawcze w zakresie ochrony danych osobowych, oraz rozwój naszego sklepu internetowego mogą wpłynąć na zmiany w zasadach ochrony prywatności www.whitehousedesign.pl o czym każdy klient / użytkownik zostanie poinformowany drogą mailową. Każdą osobę korzystającą w jakikolwiek sposób ze sklepu internetowego www.whitehousedesign.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nigdy nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów sklepu. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących polityki prywatności sklepu prosimy o kontakt mailowy na adres halina@whitehousedesign.pl

Informacje dotyczące plików cookies znajdziesz tutaj

Newsletter- podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Działalność prowadzona jest pod adresem: Bartosza Głowackiego 54, 44-100 Gliwice, Polska

Pobieranie danych...
blogspot
facebook
Projekt i wykonanie: Gabiec.pl
Click Shop | Hosting home.pl